НОВИНИ


Курумбашев се обяви за еднакви права на всички европейски граждани

39 5899 27.04.2014
Курумбашев се обяви за еднакви права на всички европейски граждани

Всички граждани на Европа трябва да имат еднакви социални права, условия на труд и достъп до образование. Това заяви Петър Курумбашев, кандидат за евродепутат от листата на КБ с номер 15, на среща в село Розино община Карлово.



На срещата продължила часове, той представи листата на КБ и  акцентира върху ангажиментите, с които левицата влиза в надпреварата. „Изпълнението на нашата програма ще гарантира младите да намерят своето работно място, ще гарантира развитие на социалната политика“, обясни той. „Успехът на левицата ще  помогне да преодолеем дясната политика, която  е  рестриктивна и античовешка. В ЕП ние, представителите на България от КБ, ще продължим да отстояваме всички наши ангажименти, поети пред вас в предизборната кампания за 42-то НС“, категоричен е Курумбашев.

 

„За 330 дни от старта на кабинета „Орешарски” успяхме да реализираме голяма част от тях. Но ни предстои още работа, за да отстраним нанесените от предишното управление вреди в социалната и икономическата сфера“, допълни кандидатът за евродепутат. На среща, състояла се в Сопот, Курумбашев припомни, че единствено това правителство е разрешило проблемите на ВМЗ и има планове за развитие на предприятието. Посещението на Петър Курумбашев в Стрямската долина започна с откриване на офроуд шампионат в с. Кърнаре, където той пожела успех на участниците, а за себе си поиска феър плей в политическата надпревара.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама