НОВИНИ


Софиянски: Гледайте Станишев и вижте какво е Шулц за Европа

32 9661 28.04.2014
Софиянски: Гледайте Станишев и вижте какво е Шулц за Европа
Стефан Софиянски

Нашите политици не успяха да обяснят на хората какво е Европа, заяви по БТВ имиджмейкърът Нидал Алгафари. според него дебатът за Европа е ляво - дясно.



Проблемите на Европа не са в лявото и дясното, каза Петър Москов от РБ. Европа присъства с важните за Европа и за страните извън Европа теми, като например дали България е съюзник или противник на общата европейска политика, обяви той. всяка политическа сила трябва да се позиционира ясно, смята Москов.

Компоматите са трудно и неприятно нещо, важното е да ги забравиш бързо, тези които извадиха компромати, загубиха избори, каза по темата екскметът на София Стефан Софиянски. Според него най-важното в Европа било дали Шулц ще спечели или десните ще продължат да управляват. Оттам нататък трябва да се види какво по отношение на бюджета и на политиката от български позиции може да се отстои в Европа. Същината на спора е накъде ще тръгне ЕС. Ако бъде избран Шулц, гледайте Станишев и ще разберете какво ще стане - няма да свърши работа, каза още той. И добави, че голяма част от кандидатите са се люшкали от ляво надясно и са некомпетентни, следователно неможещи да защитават позиции.

Москов се похвали, че кампанията на РБ била построена наистина позитивно. За какво ляво и дясно говорим, като ние нямаме държава, какви са тези абстракции, възмути се той. Според него идеята била хората да не могат да направят смислен избор.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама