ФРОГ МЮЗИК


"Аеросмит" с изненадващо шоу за България

0 5711 29.04.2014
"Аеросмит" с  изненадващо шоу за България

Уникално изживяване обещават на българската публика рок легендите от "Аеросмит" (Aerosmith.com), които планират да представят пред родните фенове изцяло ново шоу, подплатено със спиращи дъха пиротехнически ефекти, огромни видеоекрани и десетки прожектори. Мегапродукцията започва да пристига у нас от 12 май – пет дни преди самото шоу.


В сектор Г на стадион „Локомотив“ ще бъде издигната грандиозната сцена с ширина над 35 метра, а нейния покрив ще е над 18 метра.Тя ще е със специална платформа точно отпред, т. нар. „език“ с дължина над 20 метра, по който Стивън Тайлър ще достига до най-върлите си фенове най-отпред.Езикът ще завършва с една по-малка сцена.

За първи път у нас ще чуем класики като Love In An Elevator, Dream On, Livin‘ On The Edge, Walk this Way и Sweet Emotion.AEROSMITH ще ни зарадват и с песни от последния им студиен албум Music From Another Dimension.
В бекстейдж зоната зад сцената на стадион „Локомотив“ ще бъде изграден един мини град.Там ще са разположени помещения за хранене, професионално оборудвана кухня, гримьорните на музикантите и стаи за почивка.

Всеки от петимата изпълнители ще разполага със собствена гримьорна с големина осем на шест метра.Стивън Тайлър и Джо Пери държат техните гримьорни да са изцяло в огледала.Двамата имат и претенции към осветлението и в тази връзка в гримьорните им ще бъдат монтирани специални лампиони.
"Аеросмит" пристигат у нас след концерта си в Истанбул в ранните часове на 17 май. Билетите за концерта им на цени от 70 до 150 лв все още могат да бъдат закупени от"Тикетпро".
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама