НОВИНИ


Бареков: Още един депутат от ГЕРБ напуска и отива при ББЦ

75 7739 10.05.2014
Бареков: Още един депутат от ГЕРБ напуска и отива при ББЦ

След два-три дни още един депутат ще напусне ПГ на ГЕРБ, за да се присъедини към "България без цензура". Това обяви лидерът на партията Николай Бареков по бТВ.



"Няма подмяна, други депутати също напускат ГЕРБ. След два-три дена още едно младо момче напуска и се присъединява към каузата на ББЦ. Излизат хората, защото вътре атмосферата в Народното събрание вече е отровена непоносимо", коментира Бареков по повод излизането на народните представители Светлин Танчев, Румен Йончев, Красимир Стефанов и Георги Марков. Всички те помагат по региони за кампанията и няма да се върнат след изборите. "Ще обявим курс към предсрочни избори, това правителство изчерпа своя кредит на доверие", каза Бареков за действията на ББЦ и коалиция след 25 май.

По думите му депутатите, които подкрепят ББЦ, не виждат смисъла да останат в парламента, където не се върши работа, не се приемат важни закони, а "БСП и ГЕРБ са две палета, които се джафкат по цял ден и правят фарс. "240 души в НС вземат по 5 хил. лв. заплата, а от един месец не могат да съберат кворум. Джафкат се за оставката на Мая Манолова, а дневният ред на хората са безработицата, новите работни места и това как да върнем младите хора в България, категоричен е Бареков.

„Само ние правим изборна кампания. Аз съм от години в кампания - сега просто правя силен финален старт", допълни Бареков за обиколките на коалицията ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден из страната, където ги посрещат пълни зали от по 2000 човека.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама