НОВИНИ


Борисов на закуска при ДСБ, готвят единна позиция за енергетиката

45 5027 14.05.2014
Борисов на закуска при ДСБ, готвят единна позиция за енергетиката
Бойко Борисов

Бойко Борисов ще гостува тази сутрин в централата на ДСБ. Поводът - консултации за енергийната политика на страната ни. "От Реформаторския блок са най-близо до нас.



Това е най-логичното политическо сътрудничество, което можем да установим", заяви междувременно вчера Румяна Бъчварова от изпълнителната комисия на ГЕРБ, пише 24 часа.Вотът на недоверие към правителството по сектор "Енергетика" ще бъде внесен в деловодството на парламента до края на седмицата, според опозицията това означава извънредно заседание в навечерието на изборите. В пленарната зала групата на ГЕРБ може да използва и аргументи на Реформаторския блок, каза Бъчварова.

 

"Що се отнася до кампанията, за да има дебат, трябва да има поне две страни. Досега ние с нашата европейска кампания, с нашите европейски теми оставаме в монолог. Търсим партньор за диалог", заяви още тя. "Нека най-накрая водачът на листата на БСП Сергей Станишев да откликне и да се яви на дебат с нашия Томислав Дончев", призова Димитър Главчев, зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБ.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама