НОВИНИ


Станишев: Г-н Прокопиев няма ли срам, че в името на свои интереси дискредитира правителството

73 7536 15.05.2014
Станишев: Г-н Прокопиев няма ли срам, че в името на свои интереси дискредитира правителството

Не мога да разбера защо трябва да се извинявам аз за това, че коментират нещо, което излиза в медиите. Обадиха ми се и ме попитаха какво е мнението ми, тъй като съм засегнат там в тази негова кореспонденция. Бих попитал г-н Прокопиев не го ли е срам, няма ли да се извини, че в името на конкретни свои икономически интереси, това което четем в медиите. Така Сергей Станишев коментира в Плевен исканото от Прокопиев публично извинение.



Указания, опорни точки към медии, неправителствени организации, към партии едва ли не какво да правят е да се дискредитират действията на правителството, което се опитва да въведе ред, ЕРП – та да спазват законодателството, да уважават българските граждани? Според Станишев очевидно е описан един сценарий за дискредитация на правителството и на държавата и забърква освен всичко останало и европейски институции - Кристалина Георгиева, енергийния комисар Йотингер, което едва ли не трябва да обслужат неговия икономически и политически интерес. „Дори бих препоръчал на медиите да направите анализ кои са подбудителите на тези действия през последните седмици и да си направите изводи за това, което се случи"., каза още червеният лидер.

Г-н Прокопиев и неговите медии спомняте ли си какъв шум вдигаха за „опорните точки” на БСП?, попита в заключение лидерът на социалистите Сергей Станишев.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама