НОВИНИ


Бареков: Тодор Живков се оказа най-големият държавник

104 8083 15.05.2014
Бареков: Тодор Живков се оказа най-големият държавник
Николай Бареков

10 милиарда се крадат всяка година от политическия елит в държавата. Аз обещавам, че кражбите ще спрат, няма да има борисовщини, станишевщини, изреди той.



Нашата кампания е декларирана, тя ще бъде проверена от Сметната палата, каза по БТВ лидерът на България без цензура Николай Бареков.

Не съм бил такъв голям приятел с Борисов, каза Бареков. Нищо не се е случило между нас, г-н Борисов излъга доверието на българските граждани, обясни разрива си с експремиера Бареков. Тодор Живков се оказа най-големият държавник, като видим кои са след него, каза той и изреди всички министър-председатели, които разкритикува.

Народна може да бъде и ЕНП, която е дясна, и НРБ, която вече не е на народа. комунизмът не ми е липсвал никога, но хората са живели в социално-битов план по-добре. Връщането на казармата е социална програма, която ще върне трудовата и образователна повинност, обясни той. Трябва да има връщане на държавността, настоя той.

Това е абсолютно неизпълнимо; няма да върнете казармата, опъна се водещата Цв. Ризова. Бареков настоя, че това ще стане, както и даването на двоен бюджет за здравеопазване, увеличение на пенсиите и връщането на ЦСКА и Левски на държавата.

ББЦ е партия на българския народ; ние сме против статуквото и ще го бутнем, каза още Бареков.

Колкото повече американски, руски и западни капитали в енергетиката - толкова по-добре, каза той и добави, че всичко, свързано с Орешарски и Борисов, било смутително.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама