НОВИНИ


Бареков: Борисов да сяда и чете законопроекта "Чисти ръце"

40 5455 26.05.2014
Бареков: Борисов да сяда и чете законопроекта "Чисти ръце"

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков поиска предсрочни избори на 26 октомври, когато се пада Димитровден, и служебен кабинет с участието на спечелилите евроизборите политически сили. "Съветвам Орешарски, Местан, Станишев да не си налягат парцалите, а да поканят всички спечелили изборите и да се види Кога?, Как?, и, любимият на всички въпрос Кой?, каза Бареков.



Навръх Димитровден народът трябва да си избере слугите, защото ние не сме нищо друго, а слуги на хората, допълни той. Лидерът на "България без цензура" изтъкна, че иска да се сформира служебен кабинет, като политическите сили намерят консенсусна фигура и се поправи изборния кодекс.

Вече му се обадили лидери на политически сили, които искали да разговарят с партията. Нека Борисов не се услушва, а да сяда и да чете законопроекта за "Чисти ръце", писан от младите юристи на ББЦ. Законът е кратък, но суров, отсече Бареков.

И допълни, че новият кабинет трябва да има социална политика и да работи върху нов качествен бюджет. "Не приемаме ремонти на кабинети, кафета, матинета и всякакви други. Ако ми звънне лидер да си говориме, ще ви звънна и на вас, журналистите, за да става всичко открито", посочи лидерът на ББЦ.

Бареков бе категоричен, че заедно с депутатите си в парламента ще подкрепят вот на недоверие към правителството.  Той коментира и предизборния клип на БСП, като посочи, че Сергей Станишев е станал жертва на някакви сили и може би и на жена си. "Вчера го видях и той изглеждаше като ударен с мокър парцал", отсече той.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама