ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 28 юли

0 3891 27.07.2008
Предстоящо на 28 юли

Открива се годишна конференция с ръководителите на дипломатическите представителства на Р България; представят Експортната политика на България за периода 2008 – 2013 г.; гледат делото по несъстоятелност на “Кремиковци”; правят обществена дискусия "До Брюксел и назад: накъде след доклада на ЕК?”.


 

Заместник министър-председателят и министър на външните работи Ивайло Калфин ще открие Годишна конференция с ръководителите на дипломатическите представителства на Република България в киносалона на МВнР от 10.00 ч. в присъствието на министър-председателя Сергей Станишев.

Заместник-министърът на икономиката и енергетиката Явор Куюмджиев ще представи Експортната политика на България за периода 2008 – 2013 г. – „Визия 2013” от 10.00 ч. в конферентната зала на хотел “Хилтън”.

Министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров ще участва в годишната конференция с ръководителите на дипломатическите представителства на Република България в дискусиите на тема „Политиката на България в Черноморския регион и нейната роля за енергийната сигурност на страната” в Министерство на външните работи.

Агенция по обществени поръчки организира пресконференция по повод приключването на Туининг проект “По-нататъшно укрепване на системата на обществени поръчки в България” в Агенция по обществени поръчки на ул. “Леге 4”, “Заседателна зала” от 10.00 ч.

От 10.00 часа в Софийски градски съд при закрити врати ще се гледа делото по несъстоятелност на “Кремиковци”.

Обществена дискусия след доклада на Европейската комисия за България „До Брюксел и назад: накъде след доклада на ЕК?” ще се проведе от 18.00 в бар „Табако” в София. Сред поканените са министърът по европейските въпроси Гергана Грънчарова, Георги Лозанов, Александър Морфов, Ивайло Дичев, Антоний Гълъбов и др.

Министерство на правосъдието организира семинар в хотел „Яница” с.Крапец. По време на семинара министърът на правосъдието Миглена Тачева ще представи предстоящите законодателни инициативи на МП, с предвидените конкретни мерки за изпълнението на препоръките в доклада на ЕК за напредъка в областта на правосъдието и вътрешните работи..

Председателят на ВМРО и депутат от Русе Красимир Каракачанов ще представи в „Алманах Македония” в Регионална библиотека “Любен Каравелов”, от 11.30 часа.

Министърът на транспорта Петър Мутафчиев ще се срещне с румънския министър на транспорта Людовик Орбан от 11.00 часа в Заседателната зала на хотел „Бистра и Галина”. Брифингът ще започне 13.00 часа.

Световен пробег на хармонията ще започне от 18.15 ч. Тържествена церемония по посрещането на факела ще започне в 19.30 часа.

По повод навършването на една година от създаването на информационния център на евродепутатите от ГЕРБ Душана Здравкова организира среща дискусия по наболели проблеми свързани с членството ни в Европейския съюз от 11,30 ч. на ул. “Македония” 82.

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама