НОВИНИ


М.Захариев: Избори след избор на български еврокомисар

15 5556 30.05.2014
М.Захариев: Избори след избор на български еврокомисар

"Избори ще има", заяви пред TV7 депутатът от Гражданската квота на Коалиция за България Мартин Захариев. Според него определяне на дата за предсрочен вот ще намали напрежението в обществото.Изборите трябва да са след определянето на българския еврокомисар, смята издателят.



"Очевидно е, че парламентарната опозиция иска незабавно. Извънпарламентарната опозиция и тя иска незабавно. Управляващите не бързат, защото имат да свършат още неща. Все още не е конституирано мнозинеството в ЕК. Докато не бъде избран българският еврокомисар това правителство няма как да бъде освободено", каза Захариев.

Депутатът от КБ е категоричен, че и четвъртият вот на недоверие към кабинета "Орешарски" няма да мине. "Ще има намаляване на напрежението, ако се посочи конкретна дата за избори. Вотът няма да мине и този път, но с това няма да бъде решен нито един въпрос на държавата. Разочарованието, степента на търпимост в хората, ще бъде критично" прогнозира Захариев.

"Нима не е ясно, че ГЕРБ е незаобиколим фактор?", запита реторично червеният народен избраник. Той спомена, че има план за омаскаряване на Сергей Станишев. България е само терен за тези действия. Източници на това злодейство са от Европейската народна партия, каза Захариев.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама