НОВИНИ


ББЦ състави алтернативно правителство

47 5592 02.06.2014
ББЦ състави алтернативно правителство

„България без цензура“ състави свое правителство. Обявяваме своите номинации, за да покажем, че ако се наложи, още сега можем да извадим качествени кандидатури и да управляваме веднага, обясни Николай Бареков.


 

За сектор икономика, социална политика и енергетика, пленумът на ББЦ номинира зам.-председателите на партията Рада Коджабашева и Ангел Славчев, председателката на женската структура на партията „Евромайки“ Калина Крумова и областният лидер в Сливен Георги Балабанов.

 

Депутатът Светлин Танчев ще поеме финансите на държавата заедно с градския лидер в Пловдив Хайк Гарабедян.

 

Доц. Христо Бозов, лидер във Варна, е номиниран за здравен министър.

 

За секторите Национална сигурност, МВР, Отбрана са избрани зам.-председателят на ББЦ Росен Петров, бившият главен секретар на МВР Николай Радулов, ген. Димитър Цветков и ген. Валери Григоров.

 

За образование и култура е спрягана проф. Мирослава Кортенска, а за външен министър - лидерът на ББЦ Николай Бареков.

 

За сектор правосъдие номинациите са общинският лидер в Перник Катя Иванова, която ще е представител на ББЦ в ЦИК, Васил Иванов, председател на адвокатската колегия в Кюстендил и зам.-председателят на градската структура в Пловдив адв. Дяко Дяков.

 

Главният секретар на ББЦ Стефан Кенов е предложението за министър на регионалната политика, както и областните лидери на Габрово и Благоевград Ивелина Йосифова и Рашко Динков. За младежката политика номиниран бе лидерът на младежката структура на ББЦ Никола Митев.

 

Към нашите кандидатури ще прибавим тези на партньорите ни, обясни Бареков и посочи, че лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов би бил отличен министър на отбраната, лидерът на ЗНС Румен Йончев – на земеделието, а Любен Дилов-син за културата.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама