НОВИНИ


Вежди Рашидов: РБ да изхвърли "златната лъжичка" Кунева

17 5249 11.06.2014
Вежди Рашидов: РБ да изхвърли "златната лъжичка" Кунева

"Ако на предсрочните избори хората посочат ГЕРБ за победител, има нови партии като Реформаторския блок, с които можем да се съюзим", каза още депутатът. Той обаче поиска реформаторите да се освободят от „тежкото комунистическо наследство” и да изхвърли лица като Меглена Кунева - "комунистическо отроче, отраснало със златна лъжичка".



Уважавам Пламен Орешарски, той е добър финансист и имахме добри отношения преди време, но не съм съгласен с оценката за „успешно правителство”, защото освен повишаването на пенсиите с 3 лева - едно шоколадче, друго не е направено. Това каза в студиото на Нова телевизия Вежди Рашидов."Ако ГЕРБ се коалира с ДПС, ще си тръгна от политиката веднага", каза бившият министър на културата, който официално не е член на партията. Според него, която партия влезе в съюз с хората на Лютви Местан, винаги губи и изпада от политическата игра. Той обаче не вярва в подобно развитие, защото смята Борисов за добър политик.

Вежди Рашидов смята задължителното гласуване за начин да променим политическата ситуация, иначе ще се редуват трите големи партии – БСП, ГЕРБ, ДПС и няколко малки формации, да управляват страната.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама