НОВИНИ


Борисов не виждал смисъл от КСНС

45 5456 17.06.2014
Борисов не виждал смисъл от КСНС
Булфото

Не виждам смисъл от КСНС. Повече от един милион пъти сме искали оставка, но те не я дават. Ние сме за избори. До този момент нито една партия не ми се е обадила да говорим по темата. Вече няма значение кой ще спечели изборите. Държавата е в колапс и няма шанс да се оправи.



Това каза в интервю пред Нова телевизия лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той беше категоричен, че няма отношения с ДПС и Делян Пеевски.

"Някакъв човек е решил да пише книга на мой гръб. Не искам да коментирам подобни идиотски твърдения. Само идиот може да каже такова нещо. Омръзна ми като наближат избори знайни и незнайни герои да започнат да се упражняват върху нас и да пишат сценарии”, коментира председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по повод изказвания на Иво Инджев.

Той не пожела да коментира конфликта между Делян Пеевски и Цветан Василев с думите, че за него има много по-важни теми, по които да говори.

"Нямам отношения нито с Пеевски, нито с Василев. Не ме интересува в какви отношения са двамата, а каква е неустойката по "Южен поток". За разлика от другите, на нас ще ни се наложи да управляваме, и ако тя е 10%, което прави 380 млн. евро, от къде ще ги вземе бюджетът”, попита Борисов.

На въпрос дали има сближаване на медиите на Делян Пеевски с ГЕРБ, той заяви, че никога не е определял на коя медия кога и какво да пише за него.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама