НОВИНИ


А. Гълъбов: Станишев бяга, БСП е в пълна паника

170 6541 24.06.2014
А. Гълъбов: Станишев бяга, БСП е в пълна паника
Антоний Гълъбов

Партията мандатоносител не е в състояние да прогнозира и да управлява собствените си действия и това се превръща в риск за страната, анализира политологът.



Сергей Станишев бяга, БСП е в пълна паника, коментира за „Фокус“ политологът Антоний Гълъбов в коментар на внесената от лидера на социалистическата партия молба в деловодството на Народното събрание за прекратяване на пълномощията му като народен представител.

Същественият въпрос не е толкова в личната кариера на Сергей Станишев, аз смятам, че от нея се интересуват само близките му, същественият въпрос е в това, че очевидно БСП се намира в пълна паника, очевидно партията мандатоносител не е в състояние да прогнозира и да управлява собствените си действия и това се превръща в риск за страната. Аз се надявам, че заседанието на ИБ ще вземе някакви малко по-смислени и категорични решения, като това би трябвало да означава още до края на днешния ден правителството да подаде оставка, посочи Гълъбов.

Според него, това е единственият начин, по който страната ни може да влезе в една оздравителна процедура на подготовка на предсрочни избори и край на това управление. Опасявам, че щетите, които това правителство може да нанесе на страната, ще бъдат преодолявани дълго време, допълни Антоний Гълъбов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама