НОВИНИ


От ГЕРБ гневни на Манолова, искат извинение

89 5490 26.06.2014
От ГЕРБ гневни на Манолова, искат извинение
Цецка Цачева

От името на ПГ на ГЕРБ съм упълномощена да заявя, че след вчерашното решение на групата, помолени от нашия председател г-н Борисов, нашето решение бе днес да направим кворума на отиващото си 42-ро НС, за да може да бъде уважено желанието на г-н Станишев да работи за европейските политики, каза зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева в НС след липсата на кворум.



Групата ни категорично възразява срещу публичните изяви тази сутрин на представители на КБ, които по един недопустим, охулващ, на моменти осмиващ начин се гаврят с ГЕРБ и нашия председател, добави тя.

Недопустимо е за пореден път толерантността, която ГЕРБ проявява и персонално чрез Бойко Борисов, да служи за заявления от типа на „нямаме нужда от вас, не се възгордявайте”. В този момент, в тази критична ситуация за държавата, това е безотговорно поведение, обясни тя.

За времето, за което трябваше да стигна до групата разбрах, че групата е поискала извънредно заседание в зала „Изток”. Своевременно информирах председателя Миков като помолих за повече от 10 минути възможност между първия и втория опит за кворум, за да разговаряме с колегите, които наистина са изключително гневни на това, което се случва, обясни Цачева.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама