ПОЛИТИКА


Социалисти гонят Дъбов от БСП

18 7905 28.06.2014
Социалисти гонят Дъбов от БСП

Стотина социалисти от Шумен поискаха отстраняването на Димитър Дъбов от Националния съвет на БСП,както и оставката на областния и общински председател на червената партия в Шумен Тодор Тодоров.



Социалистите са категорични, че двамата погазват устава на БСП и превръщат партията в еднолично дружество, в което отсъства принципът за колективно вземане на решенията – основополагащ за една демократична партия.

Управлението на БСП в Шумен от лица, като Дъбов и Тодоров, кадровите им решения - по-скоро недоразумения, и

употребата на партията за лични и комерсиални нужди,

са основната причина за срива на общественото доверие в БСП и катастрофалното ни представяне на изборите, категорични са шуменските социалисти.

Те настояват Димитър Дъбов и Тодор Тодоров да бъдат незабавно освободени от партийните постове, за да има някакъв шанс БСП да се представи достойно на предсрочните парламентарни избори.

БСП е най-демократичната партия и това ни качество е в основата на подкрепата на хиляди членове и симпатизанти.

Оставането на досегашните им постове на Димитър Дъбов и Тодор Тодоров , ще бъде ясен знак, че ние по нищо не се различаваме от ГЕРБ и всички други новопоявили се авторитарни партии. Тогава няма да имаме право да се сърдим на никого за поредния си изборен провал, казват шуменските социалисти.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама