НОВИНИ


Време за чудо и приказ- слънце!

0 4960 28.06.2014
Време за чудо и приказ- слънце!

През целия ден ни очаква повече слънце и постепенно затопляне на времето. Утрото ще ни посрещне с разкъсана облачност над Южна България и североизточните райони, а слънце на запад.



През деня ще е предимно слънчево с развитие на купеста облачност над планините. Следобед ще превали слабо в планинските райони от Западна България. Вятърът ще е слаб от изток-североизток.

Минималните температури ще бъдат от 13 до 16 градуса, а максималните стойности ще бъдат в интервала между 26 и 31 градуса.

По Черноморието преди обед ще има разкъсани облаци, повече по северното ни крайбрежие. Следобед облачността ще намалява до незначителна. Ще духат до умерени североизточни ветрове. Температурата на морската вода ще 22- 23 градуса. Вълнението ще бъде умерено - 4 бала.

Над планините ще има разкъсана облачност. Следобед ще се развиват мощни купести облаци и главно в Рила и Пирин ще вали и гърми. По високите части ще духат умерени северозападни ветрове с тенденция да отслабват. На връх Мусала максималната температура ще бъде около 9 градуса, а на Рожен-17.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама