НОВИНИ


Каролев: Лъжа е, че България е пред фалит

11 6763 28.06.2014
Каролев: Лъжа е, че България е пред фалит

В предаването "Събуди се" на Нова телевизия финансистът Владимир Каролев и бившият шеф на Сметната палата Валери Димитров успокоиха хората в България, като ги приканиха да оставят флоговете си в ПИБ, защото няма никаква опасност от фалит на банката. Каролев обяви за излагация и твърдениято на някои политици, че България е пред фалит.



Не си теглетете доходите, първо губите, второ помагате на тази шайка, която удря банките Правителството може да наложи такива мерки, че това да се спре. Тези хора трябва да бъдат открити и наказани с цялата строгост на закона, защото не може така да си играят  с хората и държавата.Хората трябва да си помогнат сами, като не се подават на тази стихия.Това заяви Валери Димитров и призна, че и неговите флогове са в ПИБ и няма никакво намерение да си ги тегли.

Очаквам действия на прокуратурата, каза Каролев.Вчера Борисов и Цветанов казаха нещо невярно, че България е пред фалит. И дори Борисов поиска 5-6 млрд. заем. Излагация е, когато бивш премиер и кандидат за нов говори така.Когато се наслагват неверни сигнали от политици, на които хората вярват, значи и политиците имат роля за сериозната паника. Трябва да говорят верни неща, за да няма паника, категоричен бе той.Каролев. Той посъветва хората да не се паникьосват и оставят спестяванията си в ПИБ.той каза още, че е по-добре да спестяваш в левово отколкото в евро, защото лихвата е по-голяма.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама