НОВИНИ


Кирил Добрев се извини за репликата си за жените

24 5358 08.07.2014
Кирил Добрев се извини за репликата си за жените

Депутатът от КБ Кирил Добрев се извини публично за репликата си за жените. По повод предстоящия избор за лидер на червената партия в телевизионно предаване в понеделник той каза, че подкрепя Добромир Стойнев, а жените ги предпочита за нещо друго.


На страницата си във фейсбук Добрев написа:

 

Скъпи дами, уважаеми другарки, мили момичета,

Бога ми не съм си представял, че в нашата държава има толкова много „защитници“ на жените. Тези, които ме познават, знаят, че за мен е удоволствие и привилегия да работя с жени. Неслучайно лидерът на областната организация на БСП в Софийско се казва Маргарита Петкова. Лидерът на Младежкото обединение в областта е Таня Балова. За водач на листата на последните парламентарни избори в областта ми е Корнелия Нинова.

 

От 22 общини в Софийска област съвместно работя с 11 жени, председатели на общински съвети на партията. Това ли е дискриминация? Нито една силна жена няма комплекса, че е слабия пол. Нито една силна жена, която познавам, не се „впечатли“ от казаното от мен. За всички останали дами, другарки и момичета поднасям моите най-искрени извинения. Надявам се по-красивата част от човечеството да ми прости неуместното чувство за хумор.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама