ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 8 август

0 3848 07.08.2008
Предстоящо на 8 август

Министерството на икономиката и енергетиката провежда първата от редовните си месечни пресконференции; Б. Борисов се среща с ръководството на КТ "Подкрепа"; откриват обновената сграда на Родопския драматичен театър "Николай Хайтов" в Смолян.



Министерството на икономиката и енергетиката въвежда практиката да провежда редовни месечни пресконференции. Първата регулярна среща с журналисти ще се състои от 12:30 часа в сградата на ул. „Славянска” 8. В пресконференцията ще участват министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров, зам.- министърът на икономиката и енергетиката Галина Тошева, Ивет Жаблянова, директор на Дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност”, Грета Добрева, началник-отдел „Търгове и договаряне” и др. Сред дискутираните теми ще бъдат актуалната икономическа ситуация в страната, енергийната стратегия, текущите дейности по Оперативната програма „Конкурентоспособност”, резултатите от Националната кампания „Безопасно лято на детските площадки”.

По искане на неформалния лидер на ГЕРБ Бойко Борисов от 10.00 часа в сградата на КТ”Подкрепа” ще се проведе среща между двете ръководства.

Ръководството на партия Българска нова демокрация ще даде пресконференция от 11.30 часа в конферентната зала на пресклуб “София прес”. Председателят на партията Николай Свинаров и заместникът му доц. Борислав Великов ще представят позицията на БНД във връзка с проблемите на земеделските производители и ще коментират актуални въпроси.

Инициативен комитет Нови Искър организира пресконференция в БТА от 11.00 часа. Тема – “Екокатастрофа грози Софийското поле и двумилионното му население, ако спешно не се вземат адекватни мерки”.

Кметът на София Бойко Борисов ще инспектира хода на ремонтните работи на пътната инфраструктура
. В 11.30 ч. Бойко Борисов ще провери хода на строителните работи по бул. „Сливница” / ъгъла с бул. „Раковски”/ и изпълнението на строителството на моста над река Владайска. Кметът ще инспектира и строителните работи по бул. „Данаил Николаев”.

Министърът на културата проф. Стефан Данаилов ще открие обновената сграда на Родопския драматичен театър "Николай Хайтов" в гр. Смолян в 18.00 часа.
След церемонията по откриването на площад „България” пред театъра ще се състои и концерт. В 20.00 ч. в зала № 1 на театъра министър Данаилов ще присъства на представянето на мултимедийния спектакъл „Еднорогът” - дело на „Родопски международен театрален колектив 2008” и „Харпър Медия Студио” от Лос Анжелис – САЩ. По време на посещението си в Смолян министърът на културата ще се срещне с участниците в четвъртото издание на „Родопски международен театрален колектив”.

В 11.00 часа в зала “Варна” ще се проведе пресконференция за представяне програмата на община Варна за работата на Общинския информационен център.

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама