ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 13 август

0 3731 12.08.2008
Предстоящо на 13 август

Млекопроизводителите в България организират протестен митинг; Посолството на Руската федерация у нас организира пресконференция за събитията в Южна Осетия; започват процедурите по разпореждане с имоти на МО.


 

Националната развъдна асоциация на млеко и месопроизводителите и Националната асоциация на млекопроизводителите в България организират протестен митинг от 12.00 часа пред Министерството на земеделието и храните.

Министър-председателят Сергей Станишев и министърът на вътрешните работи Михаил Миков ще посетят столичното 3-то Районно полицейско управление. Там те ще се запознаят с условията за работа на дознателите и оперативния състав, както и условията за прием и обслужване на граждани. Посещението ще се състои от 11.00 часа.

Посолството на Руската федерация в Република България организира пресконференция в БТА от 12.00 часа. Тема на брифинга: Събитията в Южна Осетия. Участници ще бъдат Иван Хотулев - пълномощен министър; Мария Смирнова - пресаташе.

Започват процедурите по разпореждане с имоти на Министерството на отбраната.
От 11.00 часа в зала „Тържествена” на Министерството на отбраната (Параден вход) ще се състои презентация-брифинг на тема: ”Новата политика на Министерство на отбраната при разпореждане с имотите с отпаднала необходимост на Българската армия”. Презентацията ще бъде представена в присъствието на министъра на отбраната Николай Цонев от съветника по политика на прозрачност и ефективност в МО Калин Томов.

В залата на Регионална народна библиотека „Иван Вазов” гр. Пловдив ще се проведе среща - семинар, организиран от Министерство на земеделието и храните. Семинарът ще се състои от 10.00 часа. Той е на тема „Програма за развитие на селските райони 2007-2013”. Участие ще вземе заместник - министър Димитър Пейчев.

Кметът на район “Източен” инж. Иван Тотев ще открие първата в района нова детска площадка. Тя е изградена в парк “Каменица” и включва различни видове люлки, пързалки, стена за катерене и др. На откриването, което ще се състои от 11.00 часа, ще присъстват председателят на Общинския съвет Йордан Кюмюрджиев и общински съветници от Пловдив.

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама