АРТ ДЖУНГЛА


Върви фестивал на плажното четене

0 6009 06.08.2014
Върви фестивал на плажното четене

Фестивалът на плажното четене в курорта Албена стартира с гостуване на един от най-четените български автори – Калин Терзийски.Той представи новата си книга „Аскетът в мола”, издадена през тази година от СИЕЛА.



Книгата се предлага на щанда на бистро „Дионисиус“ с автограф от автора. Терзийски разкри пред събралите се летовници част от творческите си планове – прочете откъс от новата си книга, посветена на българските владетели през историята ни. Срещата с автора продължи близо четири часа във формална и неформална част, което допълнително подкрепя идеята на фестивала за повече обмяна на качествени идеи по време на лятната ваканция на плажа.

Следващата среща по програмата на фестивала с младата и талантлива Станислава Кара, филмов журналист и пътешественик, носител на международни награди и продуцент на сутрешен тв блок. Книгата, която авторката ще представи, е „Повикът на щастливата случайност”.

Не оставяйте нищо на случайността и ако сте на почивка в Албена отделете време и за среща с литературата и хората, които я творят.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама