НОВИНИ


Протестиращи: КТБ трябва да заработи

7 6172 11.08.2014
 Протестиращи: КТБ трябва да заработи

КТБ трябва да заработи и да бъде оздравена. За това призодва адвокат Борис Михайлов от ефира на БиТИВи. Днес от 15 часа той и негови привърженици ще се съберат на протест пред БНБ с искане проблемът с банката да бъде решен.


 

Те се организираха във фейсбук, след като сформираха група „КТБlive”. Държавата не направи нищо, за да ни защити. Ние няма да решим въпроса с протеста днес, но искаме да подадем сигнал да се решат нещата. Има хора като Стоян Александров, Иван Костов и други, които знаят как да се справят със ситуацията. Очаквам над 200 души да се съберем на протеста, каза Микайлов.

Много хора ще излязат пред БНБ заради запорираните сметки на дете, което се нуждае от спешна операция. Личните ни спестявания са в тази банка. Не бяхме подготвени за подобно развитие на нещата. Две семейства сме без пари в момента. Вместо да отидем с децата на море, сега те се пекат по балконите. Лъгаха ни, че банката отваря на 21 юли - не стана. После станаха 3 месеца. Щяха да прехвърлят всичко в другата банка – Креди Агрикол. И това не стана. Чувам, че в банката има пари на онкоболни, които трябва да се лекуват. Могат ли те да чакат?”, попита риторично една от потърпевшите  Луиза Исаева. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама