НОВИНИ


Квиц, Зъбчето и Бижуто също са под ключ

9 8199 12.08.2014
Квиц, Зъбчето и Бижуто също са под ключ

Целият ъндърграунд във Враца и Монтана е под ключ. Акцията станала с помощта на тежко въоръжени барети от СОБТ и жандармерията. Както Фрог нюз първи съобщи при мащабна акция са били задържани Васил Попов-Лунгара и брат му Ангел-Главестия.


 

Барабар с тях на топло са натикани и други  персони известни с прякорите Квиц, Зъбчуето и Бижуто.  Около 10 души за закопчани за различни изтезания-рекет, побои, изнудвания, палежи и т. н. .Някои от тях преди време били спипани да измъчват сексуално двама мъже във фургон, намиращ се в имот на Квиц.

 

Оказа се, че похитителите са  принуждавали жертвите да се изнасилват един друг с шишета. Най-странното е, че всички издевателства след това потъвали в прокуратурата и не виждали бял свят. Твърди се, че местните хора до такава степен били изплашени, че не смеели да се оплачат, за да не бъдат убити. Предстои групата да се разследва за трафик на дрога. В хода на разследването на ченгетата направило впечатление, че синът на Лунгара-Цветан много често пътувал до екзотични дестинации в Латинска Америка. Не е тайна, че това е меката на кокаина и именно оттам се доставя ценната стока. На този етап от МВР не съобщават за разкритата банда.

 

Акцията се е провела във Враца,  Бяла Слатина, Оряхово, Мизия, Гложене  и Козлодуй. Беше като на филм. Първо влязоха баретитите. След тях настъпиха жандармеристите. Изглеждаше като, че е започнала война. Сега всички дишаме спокойно. Не сме вярвали, че тези хора ще бъдат задържани”, разказаха пред Фрог нюз местни жители.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама