НОВИНИ


Изненада! Хакери пратиха Яне при Бойко

12 5245 15.08.2014
Изненада! Хакери пратиха Яне при Бойко

Хакерска атака прати за няколко часа партията на Яне Янев при ГЕРБ. Според първоначалната информация от РЗС решили да подкрепят Бойко Борисов и хората му за изборите. Малко след това се получи съобщение, в което се казва:


 

Хакер в познат стил лъже от името на РЗС!

 

Хакерска намеса в познат стил направи провокация в петък след 18:00 чрез разпространено фалшиво прессъобщение от името на пресцентъра на РЗС със заглавие : „РЗС ще подкрепи ГЕРБ на изборите на 5 октомври”. Нашите подозрения са, че авторът е основния говорител в костинбродската афера и е този, който съчини прословутия несъществуващ разговор между Ердоган и Борисов в навечерието на последните парламентарни избори. Тази хакерска намеса издава слабост, безпомощност и изключително нисък интелектуален капацитет.

 

Политическия съвет на РЗС днес не е заседавал и не е вземал решение за участието на партията на предстоящия вот на 5 октомври. Предстои заседание на Управителния съвет на 20 август когато ще бъде взето окончателно решение за участието ни на задаващите се парламентарни избори.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама