ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 18 август

0 3803 17.08.2008
Предстоящо на 18 август

Отбелязват Деня на миньора; на пресконференция оповестяват последните събития в Грузия; приемат документи на кандидат-студенти в НАТФИЗ; представят съпътстващите мероприятия на Националната благтоворителна кампания „Утре за Всеки”.


 

Българска минно–геоложка камара, Научно-техническия съюз по минно дело, геология и металургия, Федерацията на независимите синдикати на миньорите към КНСБ, Синдикалната миньорска федерация „Подкрепа” организират Тържествено събрание по случай Деня на миньора. Честването ще се проведе в зала № 8 на НДК, от 11.00 ч. От 10.00 ч, в същата зала ще се проведе пресконференция.

Заместник-министърът на икономиката и енергетиката Анна Янева ще връчи на официална церемония първите сертификати на одобрените проекти по Финансова схема за трансфер на знания към предприятия (Ваучерна схема). Церемонията ще се проведе от 11,00 ч. във фоайето на сградата на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

От 10.00 ч. в БТА извънредния и пълномощен посланик на Грузия Н. Пр. Михеил Уклеба ще даде пресконференция във връзка с последните събития в Грузия.

В 11 часа w BTA представители на "Камея Дизайн" ще дадат пресконференция на тема „Първи преход по цялото било на Стара планина”.

От 18 до 24 август започва приемът на документи на кандидат-студенти в НАТФИЗ.

Фондация „Утре за всеки” ще даде пресконференция по повод съпътстващите мероприятия на Националната благтоворителна кампания „Утре за Всеки”. Срещата с медиите ще бъде в замъка на Винарска изба Бай&ар, - град Поморие от 11:30 часа.

От 10.00 часа в Залата на Община Кюстендил, пл. „Велбъжд”№ 1 ет.2 ще се проведе обществено обсъждане по изработения проект за изменение на Подробен устройствен план на общината.

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама