НОВИНИ


Кунева клекна на ГЕРБ

15 4978 03.09.2014
Кунева клекна на ГЕРБ

Най-естественото сътрудничество е между Реформаторския блок и ГЕРБ. Това обяви председателят на Движение „България на гражданите“ и водач на листата на Реформаторския блок в 25 МИР – София Меглена Кунева.


Тя коментира, че как и в каква степен ще се прояви това сътрудничество зависи от програмите на партиите, както и от резултатите на изборите и от това колко спокойно и без скрити договорки говорят помежду си.

"В България трябва да стане отново ценност да можеш да говориш с другите и да направиш един смислен дебат", каза още тя. Според Кунева трябва да има силно реформистко правителство. Начинът това да се постигне е като всяка политическа сила запази своята индивидуалност, но намери повече пресечни точки да работи с другите партии. Трябва да има разбирателство, така че, когато една партия предложи нещо, което работи, то да бъде прието и от център ляво и от център дясно.

Меглена Кунева казва още пред "Фокус", че на този етап Реформаторският блок не трябва да мисли какво ще се случи след изборите, защото има много работа до 5 октомври.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама