ПОЛИТИКА


Галя Георгиева: ГЕРБ ще работи за стабилно управление на България

18 8390 08.09.2014
Галя Георгиева:  ГЕРБ ще работи за  стабилно управление на България

ГЕРБ ще работи за стабилно управление на България. Страната ни трябва да върви към стабилност, защото само стабилно управление, може да доведе до развитие и растяща икономика.


Това заяви кандидатът за народен представител от София област Галя Георгиева  пред жителите на Община Горна Малина. На събитието присъстваха кандидатите за народни представители д-р Иван Стойнов, Лидия Николова, Ирена Коцева, Валентин Милушев и Николай Стоилов. Пред  жителите на Горна Малина Ирена Коцева подчерта, че по време на управлението на тройната коалиция - БСП, ДПС и Атака страната загуби доверието на партньорите ни, загуби и време - време за развитие, време за градеж.

 

През тази една година бяхме свидетели на изключителен реваншизъм, допълни Коцева. Тя призова жителите на Горна Малина да гласуват с номер 9 в бюлетината на 5-ти октомври, за да не се повторя тази пагубна за страната ни година. Кандидатът за народен представител от Горна Малина Николай Стойнов заяви, че предстои исторически избор за страната ни на 5-ти октомври и, че ПП ГЕРБ е единствената партия, която може да върне доверието на Европа в България.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама