ПОЛИТИКА


Димитър Кочков: Трябва да се финализира реформата във водния сектор, за да се решат дългогодишните проблеми там

14 7456 12.09.2014
Димитър Кочков: Трябва да се финализира реформата във водния сектор, за да се решат дългогодишните проблеми там

Най-накрая трябва да се финализира реформата във водния сектор и по този начин да бъдат решени дългогодишните водни проблеми на България. Това заяви кандидатът за народен представител от листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в Плевен инж. Димитър Кочков на среща със симпатизанти на коалицията и граждани от кв. "Дружба", бл. 328 в гр. Плевен.


"Ще променим законите за регионалното развитие, за да бъдат намалени разликите в икономическото развитие на отделните региони", допълни той. 

Кандидатът за народен представител от Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ беше посрещнат с аплодисменти и възгласи „БСП“ още от площадката пред блока. Жителите в района го поздравиха и започнаха да му задават въпроси какви решения ще предложи коалицията относно проблемите в района. Инж. Кочков очерта основните приоритети за развитието на община Плевен, които според него могат да се определят и като национална кауза.

Младежите от квартала демонстрираха на Димитър Кочков добрата си физическа форма на спортната площадка пред блока, като го поканиха той също да се включи.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама