НОВИНИ


Петър Москов: РБ е "настинал", няма нужда от реанимация

28 5950 14.09.2014
Петър Москов: РБ е "настинал", няма нужда от реанимация

Реформаторският блок не се нуждае от реанимация, а от образа на алтернативата. Радан Кънев оттегля кандидатурата за председател на РБ. Идеята е за единно ръководство на РБ. Това каза в "На светло" по Нова телевизия д-р Петър Москов.


Уверявам ви, че не става въпрос за принуда. Ако бяхме взели решение, щеше да има председател. В името на надеждата, няма да направим това. Ние ще носим надеждата като алтернатива в следващия парламент, каза още той.

Въпросът е дали Меглена Кунева не изненада себе си. Радикални реформи, нови лица в управлението - блокът ще продължава да отстоява тези неща, посочи докторът. Той избягна да отговори на въпрос за бойкота на Меглена Кунева и Лукарски.

Блокът ще препотвърди позиционирането си като алтернатива на стакуквото.Има симптоми за настинка на РБ. Блокът ще оправдае доверието на хората, заяви Москов.Той каза, че е мислил дали да се кандидатира за председател на Реформаторския блок.

Властта в България е плячка.Трябват почтени хора, каза по-късно той.

Нямам морални проблеми кой и кога лекувам, каза в операционната Москов в отговор на въпрос, дали би лекувал и Бойко Борисов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама