ИЗБОРИ 2014


Цветанов: Високата избирателна активност спасява България

18 5141 15.09.2014
Цветанов: Високата избирателна активност спасява България
Цветан Цветанов

Нашата основна цел на предстоящите избори е да повишим избирателната активност, защото това е най-важното и основополагащо за демократичните принципи. Високата избирателна активност означава, че спасяваме България.


Това каза заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов  на среща  с жителите на град Септември. Заедно с него бяха водачът на листата  за пазарджишка област ген. Стоян Тонев, вторият в листата и областен координатор д-р Дончо Баксанов и третата в листата  и общински ръководител на община Пазарджик  Гинче Караминова.

 

„Само чрез висока избирателна активност ще противодействаме на корпоративния, на контролирания и на купения вот. Това е единствената възможност, защото виждаме, че МВР в тези условия и с кадровия ресурс, който има в последната една година могат да бъдат само наблюдатели“, посочи Цветан Цветанов. Той определи купуването на гласове по време на европейските избори преди няколко месеца като най-голямото за последните 25 години. Цветанов припомни и аферата „Костинброд“. По думите му, това е била най-голямата манипулация, за да може партии като БСП, ДПС и „Атака“ да направят конфигурация за бъдещо задкулисно управление и да има реваншизъм за всички, които са били съпричастни към каузата ГЕРБ. Заместник-председателят на партията определи като приоритет в работата на бъдещите народни представители от Пазарджик секторите горско стопанство, зеленчукопроизводство и винопроизводство. „ГЕРБ убедително ще спечели тези избори. Въпросът е да повишим избирателната активност за да имаме мнозинство, с което да формираме правителство за национално спасение“, категоричен беше Цветан Цветанов.

 

Водачът на листата генерал Стоян Тонев заяви, че ГЕРБ е локомотива, който може да изведе страната от тресавището, в което е попаднала.. „Ако в Пазарджик вземем  четири  мандата ще съм доволен, но ако вземем пет ще съм щастлив, защото  това означава, че във всеки от другите райони ГЕРБ ще вземе по един мандат повече, спрямо предишните парламентарни избори. Така в резултат ГЕРБ ще има 126 мандата в 43-то  Народно събрание“, обясни ген. Тонев.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама