НОВИНИ


РЗС: "България без цензура" се карат за пари!

12 4600 17.09.2014
РЗС: "България без цензура" се карат за пари!

Истината е, че ББЦ се разпада, защото се карат за пари. Част от координаторите по време на кампанията за евровота получиха по 20 000 безотчетни пари, а сега ги карат да работят за слава. Ясно е, че ако тези координатори не получат обещаните пари не само ще напуснат, но с пълна сила ще работят срещу коалицията на Бареков в оставащите дни до 5 октомври.


Това пише до медиите РЗС. В мейла се казва още:

До десет дни поне десет кандидат-депутати на ББЦ ще напуснат политическата пирамида на Бареков. Нормалните хора в ББЦ вече разбраха, че там всичко е ненормално, рисково и комерсиално. Очакваме най-ключовите организатори и кандидат-депутати от Плевен, Монтана, Ловеч, Бургас, Кюстендил, Шумен, Благоевград и Пловдив демонстративно да напуснат ББЦ и да кажат истината за схемите свързани с купуването на гласове.

 

Призоваваме активистите на ББЦ, които са заплашвани и бити от мутрите на Бареков през последните дни да проговорят. РЗС ще им осигури безплатна адвокатска защита и по надлежния ред ще информира министъра на вътрешните работи. Обръщаме се и към всички, на които не са им изплатени хонорарите за последните три месеца, в това число и на служители  в централата на ББЦ, на които не са им внасяни здравни и социални осигуровки да излязат и да кажат цялата истина за лъжите и измамите на пловдивския шмекер.

От РЗС прогнозират, че Бареков ще се срине като Ковачки през 2009 и  заедно ще отидат в политическото бунище.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама