ХРАНА И ВИНО


Да си консервираме пастет от печени чушки и сирене

0 11230 17.09.2014
Да си консервираме пастет от печени чушки и сирене

Днес ще ви дадем няколко предложения за нещо наистина интригуващо – пастет от печени червени чушки и сирене. Ние бяхме изключително пленени от тези рецепти поради няколко причини.


Първо, не можем да си представим по-гениално нещо – бурканче с разядка, която е готова за мазане на филия топъл хляб, без да се налага да слагаме нещо допълнително. Не е нужно да режем сирене, салам или домат. Защото си имаме всичко, от което се нуждаем. Единственото нещо, което ни трябва в допълнение, е лъжичка. Да не говорим, че става и с пръсти :)

Второ, когато става въпрос за разядки, ние, българите, сме първенци. Обожаваме да си приготвяме различни видове лютеница, консервирани зеленчуци и туршийки. Все неща, които просто да отворим и директно да сервираме. Не, че сме мързеливи. Напротив – това е много добър метод, с който си спестяваме много време и енергия. А традиционната ракийка вечерно време не може без тези вкусни ястия.

За да си приготвите пастет от печени чушки и сирене, ще са ви нужни няколко неща – печени чушки, които се пържат в олиои се пасират, натрошено сирене и няколко вида хубави подправки.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама