НОВИНИ


Д-р Тренчев: Случилото се с КТБ може да срути цялата държава

19 5475 25.09.2014
Д-р Тренчев: Случилото се с КТБ може да срути цялата държава
Д-р Константин Тренчев

Засегнатите от затварянето на КТБ са много. Хора, болници, общини, държавни и частни фирми, но ако искаме да се реши този проблем, трябва да протестираме, изреди по БТВ лидерът на КТ Подкрепа Константин Тренчев. Случилото се с КТБ може да срути цялата държава, предупреди той.


Освен банковите проблеми, страната е изправена и пред много големи трудности и в енергетиката, където дълговете на НЕК се очертават да нарастват непрекъснато, въпреки увеличението на цените на тока. А ако ни осъдят за АЕЦ „Белене”, дупката ще се увеличи с още 2 милиарда лева, обяви той.

В момента в страната тече преразпределение на активи и това води до сблъсъци, от които се тресе цялата държава. В същото време не се търси отговорност на хората в изпълнителната власт, които докараха срива в енергетиката, още от правителството на Иван Костов, та досега. Очертава се трудна зима и нестабилност в държавата при тази ситуация, да не говорим, какво ще се случи ако Русия спре доставките на природен газ през Украйна за нас, прогнозира Тренчев.

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама