ПОЛИТИКА


Бойко Борисов: Ще подкрепя БСП, ако ни бият на изборите

65 6617 27.09.2014
Бойко Борисов: Ще подкрепя БСП, ако ни бият на изборите
Бойко Борисов

Ще подкрепя БСП при взимането на решения, ако ни бият на изборите. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Според него след 5 октомври може да не се състави правителство.


След 5 октомври има много реален факт, много е възможно да не се направи правителство и това да ни повлече в много тежка и след това неизлечима криза години наред, уточни Борисов по Дарик радио.

Дори и висок изборен резултат на ГЕРБ, не означава стабилност. На нас ни трябва този резултат, за да може другите политически партии да видят в какво състояние са. И ако ни е мила държавата, след това да сядаме и да търсим начин за минаване през тази изключително тежка криза, без да фалираме и да си разбием държавата. Това съм казал и това продължавам да твърдя. Няма организация на ГЕРБ в страната, която би подкрепила съвместно управление с ДПС. Ако БСП ни победи, защото на 5 октомври е възможно да бъдем победени от БСП, аз ще ги подкрепя във взимането на решение в името на стабилността. „България без цензура” няма как, да има коалиция с тях, по простата причина, че коалицията, която я направиха, няма как да има нито „чисти” ръце, нито каквото и да било. Реформаторския блок се държат така последния месец, че е явно, че не искат коалиция”, заяви  Бойко Борисов.

 

Решението за КТБ никой не може да го даде в момента, защото ни трябва реален доклад на квесторите за финансовото състояние на банката. За съжаление, БНБ нищо не прави в тази посока и прехвърля отговорността на политиците, каза още Борисов по темата за КТБ.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама