НОВИНИ


Три експертизи доказват, че Скинара, Цофъра и Акулата са убили Ники от Враца

2 9469 29.09.2014
Три експертизи доказват, че Скинара, Цофъра и Акулата са убили Ники от Враца
Цофъра - един от убийците на Ники

Делото за убийството на 16-годишния Ники от Враца продължава с изслушване на нови свидетeли и представянето на 3 ключови експертизи.


Според медицинските експертизи смъртта на Николай Димитров е настъпила в резултат на тежки травми от побой и усложненията от тях. Защитата на подсъдимите оспори  подробните заключения на вещите лица, но те бяха категорични, че и аутопсията на Ники от столични специалисти е установила пряката връзка между побоя и смъртта му.

 

Ники бе пребит жестоко пред нощно заведение в града в края на август м.г., а 40 дни по-късно почина в столичния институт "Пирогов".

 

Според обвинението убийците на Ники са двама от тогавашните охранители на нощния бар Калин Димитров-Скинара, Иван Кменов-Цофъра и техният приятел Ивайло Миланов-Акулата. Тримата пребили момчето пред очите на десетки свидетели като го ритали и блъскали по стълбите на заведението.

 

Пред съдебната палата във Враца отново се събраха приятели и съученици на Ники, които от началото на процеса настояват за справедливост и тежки присъди за побойниците.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама