НОВИНИ


Бойко Борисов поиска пак оставката на Искров

10 5633 02.10.2014
Бойко Борисов поиска пак оставката на Искров
Бойко Борисов

Искаме оставката на управителя на БНБ Иван Искров, защото трябваше вече да е платено на вложителите на КТБ. Държавата имаше пари в тази банка, когато дойдохме на власт. Ако ги бяхме изтеглили в най-тежката световна финансова криза, банката щеше да фалира. При нас банката бе добре. Дойдоха БСП и ДПС и я фалираха. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред bTV.


„Искров вече трябваше да е извикал най-големите световни специалисти и те да начертаят пътя за работа в КТБ. У нас нямаме такива специалисти. Това не се случи и това е престъпно”, добави Борисов.

Рискът да няма правителство е много голям. Може да има коалиция пак за няколко месеца и така. Ако няма силни парти с голяма представителност, ще се стигне до извиване на ръце. Високата избирателна активност е най-важното нещо, за да не се случват подобни неща. Трябва да има здраво и стабилно управление, каза още Борисов.

„Не виждам как ще съставим правителство. То се подразбира от само себе си, че ще върна мандата, няма как да преговарям с всички тези партии. Като гледам, пак ще има коалиция между другите партии – ДПС, БСП, Цензурата, а защо не и Реформаторския блок”, обясни лидерът на ГЕРБ.

Той отново каза, че би се коалирал само с реформаторите, но в последно време те се занимавали само с него, а не критикували БСП и Станишев.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама