НОВИНИ


В.Сидеров: Партиите се предлагат на ГЕРБ като жени в Амстердам

26 4746 08.10.2014
В.Сидеров: Партиите се предлагат на ГЕРБ като жени в Амстердам
Волен Сидеров

Оставете как елейно говорят тези политически лидери. Аз прогнозирам да няма стабилност. Животът ще се влоши. Ще има протести, прогнозира Волен Сидеров в "Лице в лице" по bTV.


Не съм видял реална покана за преговори към нито една партия. За мен е важно, че се говори за преговори, коалиране и виждам голямо съгласие във всички партии. Те са се наредили като жени в един квартал в Амстердам и се предлагат. Някои съветват да се прегърнат, да се разберат. Но да се разберат за какво? Първо трябва да се каже, за какво е поканата. Това е не само неуважително, но и несериозно. Това е някакъв хазарт политически.

Сантиране на жилищата и закон за средното образование, това според Цветанов са важните неща. Санирането ще е на наши фирми, нали така? За мен първият въпрос е ниските доходи, безработицата, изгонването на ЕРП-тата. И тогава бих седнал на масата, категоричен бе лидерът на "Атака". На всякаква среща бих отишъл, но като се знае, че въпрос №1 не е санитарането, а безработицата и ниските пенсии, добави той.

Омръзна ми от лицемерие и двуличие на въпросните лидери от Патриотичния фронт-фонд. Той за пореден път обижда избирателите на "Атака", като ги нарича лумпени и маргинали. За какво съгласие говорим. Каним на маса, а обиждаме избирателите. Аз не съм обиждал избирателите на никоя партия, да ги наричам простаци..., каза Ссидеров по  адрес на Валери Смиеонов и неговия фронт, който предлага кръгла маса на партиите, които са представени в новия парламент.

Изявлението на Рогозин не е официално, а написано в Туитър. За Шаламанов имам критично мнение - той трябва да отиде на съд, той е вреден за страната човек, работи срещу интересите на България. Защото ни вкарва във война с обвиненията към Руската федерация като враг на България. Шаламанов е за съд, просто трябва да отиде на съд. Това бе коментарът на лидера на "Атака" за обидите на руския вицепремиер към българския военен служебен министър Велизар Шаламанов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама