НОВИНИ


Кирил Добрев: Не феодали, фараони има в БСП

55 18785 16.10.2014
Кирил Добрев: Не феодали, фараони има в БСП
Кирил Добрев

В политиката трябва да има и предвидимост, за да може правителството да има свой стабилен живот, заяви по БТВ Кирил Добрев от БСП. И двете страни са отишли неподготвени за срещата, смята той по повод вчерашната среща между ГЕРБ и РБ. Времето ще покаже възможна ли е тази коалиция.


България изгуби страшно много време. какви въпроси може да решим за 1-2 години; какво можем да решим само за един мандат.

Дайте да забравим реваншизма и отмъщението, призова Добрев. Трябва да има 5 приоритета за тази държава, които да изпълняват всички политици, смята той. Грешка беше да заявяваме: Никога повече ГЕРБ!, върна се назад Добрев.

Мога ли да пропусна отговора на въпроса: Може ли левицата с ДПС, попита той и каза, че на някого можело и да му харесва.

Естествено, че Станишев трябва да носи отговорност за изборите, всеки партиен член трябва да я носи. Той трябваше да е на пресконференцията. Станишев вкара търговците в храма и БСП във вътрешнопартийни битки; обвинявам го директно за загубата на 100 000 гласа заради омразата му към Първанов. Обвинявам и Първанов, но след изборите той има политически субект, а ние 150 000 гласа по-малко.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама