НОВИНИ


Фрог научи: Откриха убийцата на Севиля

0 6451 24.10.2014
Фрог научи: Откриха убийцата на Севиля
Антон и Янка в съда

Убийцата на Севиля е открита след близо четири-месечно издирване под дърво и камък. Това съобщи за Фрог нюз адвокатът на почернените родители Борис Мутафчиев. Дълги месеци Янка Младенова се е крила при гаджето си в провинцията, но преди два дни ченгетата са я спипали.


 

В края на юни т. г. Софийският апелативен съд я осъди на 10 години затвор, заради бруталното убийство на девойката от столичния кв. „Люлин” през май 2011 година. Същата присада получи и съучастникът й Антон Ангелов.

 

Съдебната сага претърпя няколко обрата. Първоначално Янка бе обявена за невинна на първа инстанция. През цялото време на процеса се явяваше на заседанията в СГС. Щом започна делото да се гледа на втора инстанция, подсъдимита предпочете да не се показва. Поради тази причина, след произнасяне на осъдителната присъда, магистатите разпоредиха да бъде светкавично задържана. Девойката, обаче не беше откирата на адреса й. Имаше дори предположения, че щом е чула тежкото наказание, може да е избягала от страната по примера на двойния убиец от „Соло” Илиян Тодоров. Адвокатката й Веселина Вангелова вдигна тогава безпомощно рамене и каза: "Надявам се, че не се е укрила". Янка вече е сменила адвоката си. Пред ВКС ще я защитава Кера Тодорова. Според прокуратурата през май 2011 г. Янка и Антон са убили с 44 удара с нож Севиля в дома в столичния кв. "Люлин", за да откраднат 10 грама злато.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама