НОВИНИ


Осман Октай: Парламентът с мандат, догодина избори 2 в 1

13 5008 27.10.2014
Осман Октай: Парламентът с мандат, догодина избори 2 в 1
Осман Октай

Най-лошият вариант е да се разпусне парламентът незабавно и да се отиде на предсрочни избори. Единствената възможност да не се случи това е евентуално да се търси вариант този служебен парламент да даде мандат парламента да работи по неотложни задачи за определен период. И нищо не пречи да има избори две в едно, коментира в сутрешния блок на Нова телевизия Осман Октай.


Според него Борисов, дори и да имаше мнозинство, щеше да иска да сподели отговорността поради сложността на задачите, които стоят пред българския парламент. Той смята, че Борисов е готов да поеме всички негативи, но отговорност да поемат всички партии, влезли в парламента.

Бягството на парламентарните групи обаче показва непоемане на отговорност, каза Осман Октай, а те имат много сложни задачи за решаване.

Ръководството на ГЕРБ направиха всичко възможно за съставяне на правителство с отговорности, коалиционно правителство, коментира политикът. Според него обаче по време на преговорите са били направени много политически провокации. Поведението на партиите той дори определи като предизборно.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама