НОВИНИ


Сидеров: 43-то НС, 43 законопроекта

17 5075 27.10.2014
Сидеров: 43-то НС, 43 законопроекта
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров архив

Тук имаме символи, които не са легитимни, започна речта си от трибуната лидерът на "Атака" Волен Сидеров, като за пореден път повтори твърдението си, че е противоконституционно европейският флаг да стои окачен в пленарната зала.


Сидеров благодари на българския избирател, че е разрушил плановете на ГЕРБ и е отредил място на „Атака” в парламента.

Волен Сидеров разказа от трибуната и виц: "Знаеш ли кои са повече от китайците? Мераклиите". И заключи, че има много мераклии, но с малки възможности. "Мъж с еректилна дисфункция дори и хубава жена не може да му подейства", заяви Сидеров от трибуната, гледайки към Бойко Борисов. "Хората на изборите разбиха комфорта на ГЕРБ. Всички се надяваха, те да получат най-много гласове, "Атака" да не влезе в парламенат и да управляват с послушници, но не стана. На гробокопачите на "Атака" предавам здрав неодялан поздрав от избирателите ни, каза още той.

Внесли сме в деловодството 43 законопроекта, понеже сме 43-ото Народно събрание, обяви Сидеров и увери в тяхната важност. Те не са за санирането на сградите, нито за средното образование. Отнасят се за дохода на българите.

По думите му повечето лица в парламента заслужават да бъдат разследвани, а не да са в Народното събрание. „Ще приземяваме всички политически хвърчила, които сега се реят в облаците на евроатлантическите ценности", добави Сидеров.

 

Сидеров подчерта, че е крайно време държавите-членки на ЕС да започнат собствена политика на собствените си държави. "За съжаление, сегашния ЕС не дава такава политика, той трябва да бъде разтурен. Сега това не е така и този ЕС не работи за европейските народи, а против техния интерес", категоричен бе Сидеров.

 

Пред залата той изброи политическите приоритети на "Атака", след което се обърна към посланиците на страните-членки на ЕС в залата: "Предайте на вашите лидери да прекратят незабавно идиотските санкции срещу Русия, защото така самоубиват собствените си държави".

 

"Не искаме да ни тикате във война с нашата освободителка. Два пъти го направихте и влязохме във война, завършила с национални катастрофи, трети път няма да го позволим", категоричен бе той.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама