НОВИНИ


Откритият край магистралата екзекутиран с един изтрел в тила

1 4933 09.11.2014
Откритият край магистралата екзекутиран с един изтрел в тила

Откритият край автомагистрала " Тракия" Илия Петров от София е бил екзекутиран с един изтрел в тила. Това съобщи "24часа", позовавайки се на съдебният лекар Ангел Фингаров.


Тялото на 26-годишния мъж бе открито в дере край пазарджишкото село Горно Вършило в непосредствена близост до аутобана в петък. Той вероятно е бил изхвърлен от виадукта на магистралата на около 50 метра от турския ресторант, който се намира там, съобщиха разследващи.

 

Сигурно е, че младия мъж е убит на друго място. Убиецът, или убийците, са се придвижили с кола до мястото, където са се отървали от тялото. Почти сигурно е, че Илия Петров е убит и изхвърлен на 5 ноември, когато е изчезнал.

 

Ден по-късно сестра му го е обявила за издирване. Диви животни са изяли меките тъкани по лицето и шията на убития, но въпреки това входната и изходна рани от куршума ясно личели. Проектилът е влязъл откъм тила и е излязъл от слепоочната област. Екзекуцията е била извършена с пистолет.

 

В понеделник, по разпореждане на окръжната прокуратура в Пазарджик, ще бъде направена нова тройна съдебно-медицинска експертиза на тялото на убития.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама