АКТУАЛНО


Политолог пред Фрог: Проф. Минеков ще бъде последван от Гражданския съвет на РФ

16 8180 11.11.2014
Политолог пред Фрог: Проф. Минеков ще бъде последван от Гражданския съвет на РФ
Отцепилият се проф. Минеков

Много скоро след изборите има напуснали хора Реформаторския блок, макар че се очакваше това да се случи, но не в този момент. Отцепването на проф. Минеков е микс между морална заявка и лична нападка срещу избора на Вежди Рашидов за министър на културата, коментира пред Фрог нюз политологът Анастас Стефанов.


РБ занимава обществото предимно със себе си, а не с проблемите за решаване. Нали това е целта на влизането им властта?! А Борисов постави условие да не се разцепват, посочи анализаторът.

 

Тръгването на проф. Минеков може да е провокирало от всякакви интереси. Може да са от частен характер. Той е колега на Рашидов,  скулптор е. Възмущението може да е по тази линия. Вероятно РБ трябва да се разграничи от него и да заявят, че държат на коалиционното споразумение.

 

В Гражданския съвет на РФ може да има пропукване, предупреди Стефанов. Липсата на организационна структура винаги е пречела на автентичната десница. СДС е имала монолитна структура само по времето на Иван Костов, похвали политологът.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама