НАРОДЕН ГЛАС


Владислав Горанов: Аз съм зодия Телец, обичам хубавите неща

9 7555 14.11.2014
Владислав Горанов: Аз съм зодия Телец, обичам хубавите неща
Владислав Горанов

Аз съм зодия Телец, обичам хубавите неща. Не съм лишен от нищо. Това каза финансовият министър Владислав Горанов по Нова тв.


Моята задача е да помагам на всички български граждани да се чувстват добре. Виждал съм се с Иван Искров. Казах му го в лицето и той си го знае. Той допусна грешка, която българското общество не може да остави така. Всичко е зад гърба ни от гледна точка на трусовете. Оттук напред трябва да си прочетем уроците, да обезщетим гарантираните влогове и в началото на декември да започнем да ги изплащаме, уточни той.

Горанов обясни, че има индивидуално договорени лихви в КТБ. Те не попадат в обхвата на гарантираните вложители. Вежди Рашидов е сред тях и той сам си го каза. За нас темата за промяна на данъци и осигуровки не стои. Със сигурност ще направим усилие да влезем под 3% дефицит, както е написано в Конституцията на Европа. Т.е ще се стремим да харчим колкото изкарваме, а не сегашното общество да живее на гърба на следващото. Няма да има коледни добавки за пенсионерите. Всеки иска за е благороден със свои средства. Аз с чужди средства не искам да съм благороден. Ако следващата година нямаме свръх дефицит, можем да си го позволим. Нека да казваме нещата с истинските им имена, заключи министърът.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама