СВЯТ


Челен опит! Министърка зове Германия да прави секс на тъмно (Видео)

0 10049 20.11.2014
Челен опит! Министърка зове Германия да прави секс на тъмно (Видео)

Министърът на околната среда на Германия социалдемократката Барбара Хендрикс не е от най-ярките фигури в кабинета, не се е изявила и със сериозни законопроекти, пише 24 часа, позовавайки се на сп. „Шпигел”.


Министерството на Хендрикс обаче изненада обществото с дръзка кампания, която призовава за опазването на околната среда – посланието е германските двойки да спрат да правят секс на запалена лампа. Досега нито едно министерство не е посмявало да „покаже” една двойка, докато се отдава на полови ласки, отбелязва изданието.

 

За целта е заснет 30-секунден видеоклип: Дъщеря в крехка тийнейджърска възраст се прибира късно вечерта, запалва лампата и пред погледа й се открива конфузна гледка – родителите в съвсем недвусмислена поза в хола.

Момичето отново загася лампата. Поуката от посланието според клипа е следната: „Ако всяко семейство в Германия използва само пет процента по-малко  електроенергия, могат да се пестят 7 теравата ток годишно. Толкова произвежда една голяма ТЕЦ”, обясняват от министерството на околната среда.

Фантазията в министерството не спира до тук. Следващата заплаха за природата са открехнатите прозорци. На тази тематика е посветено следващото послание: Жена затваря оставения открехнат прозорец в жилището си, за да не чува как зомбита разкъсват съпруга й в градината. Следователно: По-добре да се отвори широко прозорецът, отколкото постоянно да стои открехнат.

Сексклипчето се радва на много голяма популярност в YouTube и министерството е много доволно, независимо от това че въздейства на първично ниво, защото обръща внимание върху важни неща като икономия на електроенергия за запазване на околната среда.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама