ПОЛИТИКА


С Орхан националистите-патриоти си показаха зъбите

21 5870 21.11.2014
С Орхан националистите-патриоти си показаха зъбите
Корман Исмаилов

Опасност за стабилността на кабинета няма. По-скоро бих казал, че има рискове. Сега ще се види до колко премиерът зависи от гласовете на националистите. Аз не искам да ги наричам патриоти.Те изкарват напред едни ксенофобски и лъжливи твърдения. Това каза в сутрешния блок на БНТ депутатът от Реформаторския блок Корман Исмаилов.


Той коментира темата за назначението на Орхан Исмаилов за заместник-министър на отбраната, което предизвика трусове сред управляващите. Ние сме готови за диалог. Ще бъде жалко, ако кабинета се разпадне заради това, че този човек се казва Орхан Исмаилов, а не Иван Иванов.

Ченгетата в политиката не са изчезнали. Едните се правят на патриоти, а другите се правят, че защитават правата и интересите на турците в България. Те си разиграват много добре топката, обясни Исмаилов. В политиката всичко е възможно.

В момента националистите си показват зъбите. Очаквам провокации и от страна на ДПС. Идеята е да се възстанови политическата номенклатура във властта, категоричен беше депутатът. РБ трябва да върви към консолидация. Времето ще покаже кога ще имаме лидер, завърши Исмаилов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама