НОВИНИ


Мастит бизнесмен видял платинена чиния над Кремиковци

22 5779 21.11.2014
Мастит бизнесмен видял платинена чиния над Кремиковци
Професор Лъчезар Филипов

Голям бизнесмен видял НЛО над Кремиковци, издирил учения от БАН и споделил единствено с него и съпругата си видяното. Предприемачът обещал да финансира следващата конференция. Това каза професор Лъчезар Филипов от института за космически изследвания към БАН в сутрешния блок на Нова телевизия.


„Преди месец и половина той тръгва, кара колата си и изведнъж, близо до Кремиковци пред него застава един обект, който представлява огромна чиния с платинен цвят. На него му пада цигарата от устата и започва да гори върху панталона. Шокиращото за него е било, че само той е видял това, хората и колите около него не са реагирали”, разказа проф. Филипов.

"Прозорци имала ли е?", попита Виктор Николаев. "Не, без прозорци", отвърна категорично Лъчезар Филипов. „В момента, в който обектът отлита, свидетелят казва, че част от времето му се губи. Той казва: "Аз видях как времето минава покрай мен", допълни разказа Филипов. На него му се губят часове. Това го е шокирало. "А каква е била цигарата на този човек, дали е била обикновен тютюн?", допълни Николаев. "Не, има начини да се докаже, когато става дума за халюцинации", каза проф. Филипов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама