ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Китаеца: С Азис четири години лъжехме

7 10744 25.11.2014
Китаеца: С Азис четири години лъжехме
Ники Катаеца

Сватбата ми с Азис беше уникална простотия. Това заяви Ники Китаеца в Изповедалнята на "Биг брадър". "Участвах в един пиар, който ми донесе огромна слава, но аз не бях ок с това", каза той. Китаеца се оправда, че когато е млад човек допуска грешки, а той го е направил, защото е израснал само с майка си и брат си и е трябвало да се грижи за тях.


"Не бих отказал да стана шофьор на Азис и сега. Когато ме взе за работа, бях на 19-20 години и това за мен беше нещо изключително. После ни забелязаха хора, почнаха да питат кой съм, какъв съм. И една вечер, след участие, Азис ме попита съвсем мъжката, дали съм съгласен да се представя за негово гадже, защото имаме такова предложение от списание. Аз се съгласих, а после станах много известен. Много се учудих, не бях подготвен за това, но се бях хванал на хорото и трябваше да го играя докрай. Четири години поддържахме лъжата. Бях участник в най-шумната гей сватба, но това беше уникалана простотия, не мога да обясня защо съм го направил", каза Ники.

"После станах все по-полулярен и двамата започвахме да се изнервяме. Не ми се позволяваше да излизам с приятели, с партньор, към който имам сексуален интерес, защото щях да разваля пиара. Накрая спечелих 100 000 от "Сделка или не" и тези пари ми помогнаха да си тръгна. Тогава той може би се почувства предаден, но му казах, че съм на 23 години и имам нужда от нещо сериозно. Скарахме се за парите, но в крайна сметка ги взех и си тръгнах", разказа още Китаеца.

Той допълни, че единствената причина, поради която е стоял е финансова. "Съжалявам, че загубих приятелството на Васко. Той е адски добър човек, просто има ужасно силно желание за слава и пари. Би минал през абсолютно всичко, за да постигне това, което иска. Не бяхме контактували две години, после като се роди малкия, дойде да го види", допълни Китаеца.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама