ПОЛИТИКА


ГЕРБ не щат ни Бареков, ни отлюспените от ДПС

19 6919 28.11.2014
ГЕРБ не щат ни Бареков, ни отлюспените от ДПС

ГЕРБ нямат нужда от патерици. Това стана ясно от коментара на партията на Бойко Борисов по повод изказванията на лидера на ББЦ Николай Бареков в парламента.


Красимир Велчев призова хората да не се поддава на поредните лъжи и манипулации. На БДЦ е дадена една комисия, а на АБВ 2, опроверга той част от твърденията на Бареков. Стана ясно, че герберите не пренебрегвали хората му. Ние се отнасяме с уважение към всички парламентарни групи, посочи Велчев.

 

Той пожела на Николай Бареков да понесе отговорност за костинбродската афера и за настоящите си лъжи, за да видели хората, че не може така безнаказано да се манипулира общественото мнение.

 

Двамата депутати, изгонени от ДПС, по думите на Красимир Велчев не са отлюспени с цел да се подкрепя ГЕРБ. Нищо общо нямаме с ДПС, категоричен бе той. Ние с никого не правим уговорки, заяви Велчев. Герберите нямало да водят разговори с изгонените от ДПС. Хората на Борисов разчитали само на своите депутати.

 

Не ни трябват никакви патерици, намеси се и Цвета Караянчева, цитирана от нюз. бг. Що се отнася до стабилността на държавата от ГЕРБ биха разговаряли с всички формации. Ще се приемат само разумните идеи.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама